︎ Thomas Bremerstent
Oikos & Nomoi
29.10 - 07.11.2021

I dag er vejret særlig elektrisk, vi får måske endda lidt blåligt lys at se. Jorden er tilmed mættet af fugt, så regnormen smager endnu mere sødt og sjaggerne kæmper om nedfaldsæblerne. De stålblå pragtvandnymfer er begyndt at flyve nede ved den rene bæk, og jeg kan høre at horsegøg og himmelged også er der. Bag ligusterhækken skaber formklippede hække og planter intime rum og skærmer af for omverdenen. Ved swimmingpoolen hopper den lille skallesluger rundt om fem tungeformede, grønlige kronblade og en brunrosa læbe.

Villaerne her ligger idyllisk til i et stille og fredeligt kvarter på vestsiden. Meget repræsentativt og solrigt, et roligt og afskærmet område med kort vej til natur, idrætsanlæg, tog, bus, skoler, børnehaver og bymæssige faciliteter.
Luften omkring boligerne bliver omsat til imponerende lysindfald gennem de mange høje sprossevinduer. Det er her de omvendte alkymister holder til. Det er ligesom med nødder med dem. De er ikke til at stole på*. Nu begynder den sølvgrå måneplet også at flyve. Det blå lys blev alligevel længest. En oktoberdag som i dag på dette sted opleves som sommerens renæssance.

* Fordi nøddesnudebillen har lagt æg i de unge hasselnødder for flere måneder siden.

Thomas Bremerstent (b. 1992, Århus, Denmark) graduated from Oslo National Academy of the Arts (BFA) in 2019. He works with sculpture and is also is running the two galleries Løvens Hule and Celin. His most recent exhibition was Householding rules (2021) at Studio 17 in Stavanger.

@thomasbremerstent

Memphis' thirteenth exhibition.

    Thomas Bremerstent: Oikos & Nomoi
    29.10 - 07.10.2021Dokumentasjon: Eva Rosa Hollup

    ︎ contact                                                                                         ︎ archive
                                                                                  @gallerimemphis2022